Nyheter

Inbjudan till Vinterutbildning på Camp Ånn

Nordiska Reservofficersorganoisationen "Nordiska Presidiet" arrangerar en vinterutbildningsvecka.

Vinterutbildningsveckan är planerad att genomföras från 4 mars till 11 mars i Sverige på Camp Ånn, (100 km väster om Östersund och 100 km öster om Trondheim, Norge). Huvudsyftet med vinterutbildningen är att erbjuda en unik möjlighet att genomföra grundläggande och avancerad vinterutbildning för reservofficerare. Utbildningen utförs av erfarna instruktörer från Norge, Sverige och Finland.
Veckan är en allomfattande vecka där allt du behöver ta med är din personliga vinterutrustning. Resten tillhandahålls under din vistelse.

Utbildningen på både grundläggande och avancerad nivå kommer att innehålla träning på kallt väderbeteende, skidmarsch, vinteröverlevnad, landnavigering, förebyggande och behandling av kalla väderrelaterade skador och andra fältrelaterade ämnen. Du kommer att spendera 2-4 nätter utomhus beroende på din nivå av tidigare träning och förhoppningsvis få några nya vänner och lite ny eller uppdaterad kunskap.

För ytterligare information eller frågor vänligen kontakta POC Fredrik Rye-Ramberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vänligen skicka in uppgifter med namn, rang, tidigare vinterupplevelse och kontaktuppgifter för din personal till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med vänliga hälsningar

Kn Magnus Konradsson
Ordförande för Nordiska presidiet

Adress:

SVEROF
Karlavägen 65, 2 tr
114 49 STOCKHOLM

Besökstider:

Skicka mail för att avtala tid.

Kontakt:

Kanslichef / förbundssekreterare
Kn Jan Kvernby